Gezelschapsdieren

Met elk gezelschapsdier, groot of klein kunt u bij één van onze praktijken terecht. Dit loopt zeer uiteen van hond en kat tot konijn en hamster. Binnen de praktijken wordt er diersoortgericht gewerkt, zodat er altijd een kundige dierenarts voor u klaar staat.

Er zijn verschillende faciliteiten binnen onze samenwerking waardoor wij uw huisdier de optimale zorg kunnen verlenen. Denk hierbij aan onderzoeken in het laboratorium, uitgebreide OK kamers met gasnarcose, digitale röntgen, echografie, etc. Naast apparatuur is er binnen onze samenwerking voldoende kennis en ervaring over ‘de diergeneeskunde’, waardoor het kennisniveau hoog ligt. Tevens wordt de kennis jaarlijks geüpdate door middel van het volgen van nascholingen. Naast algemene diergeneeskunde hebben wij binnen onze samenwerking tevens een deel homeopathie waaronder een acupuncturist (klik hier voor meer faciliteiten).

Vaak hebben huisdiereigenaren veel vragen over hun huisdier. Vooral als het huisdier nog maar kort in huis is. Daarom hebben wij veel informatie, zoals bijv. voeding, vaccineren, steriliseren/castreren, gedrag, etc. voor u op een rijtje gezet. Dit is per diersoort gerangschikt om u van een zo goed mogelijke informatie te voorzien. Klik op het desbetreffende huisdier en u vindt alle bruikbare informatie!

 hond5