Webshop Doc & Booff

Doc en Booff is de nieuwe webshop van dierenartsen waar u alles kunt krijgen voor uw huisdier! Meer dan 10.000 producten zitten in het assortiment met veel bekende merken. Bestelt u voor 21:00 uur, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verstuurd. Bij een bestelling vanaf €39,50 wordt het gratis thuis bezorgt. Echter kunt u uw bestelling ook bij een aangesloten dierenarts af laten leveren. Dit is altijd gratis.

Heeft u uw dierenarts al opgegeven op uw account bij Doc en Booff? Zo niet, doe dit dan snel. Hiermee ontvangt u eenmalig 5% korting over uw aankoop.

Kies uit de populairste honden en katten voedingsmerken zoals: Royal Canin, Hill’s, Eukanuba, etc. Tevens vindt u enkele dieetvoeders op Doc en Booff. Voor de hond kunt u naast voeding ook terecht voor een stevige halsband of lijn. Na het spelen de hond lekker verwennen met snacks. Houdt het verharen onder controle met ons uitgebreide lijn in verzorgingsproducten, maar ook voor een comfortabele hondenmand bent u bij ons aan het goede adres.  Voor de katten hebben we veel verschillend speelgoed en een ruime keuze in krabpalen. Of laat uw kat uren luieren in een heerlijk bed of mandje. Ook hebben wij, naast veel honden- en katten spullen, ook voldoende in huis qua verzorging, voeding en speelgoed voor het konijn, knaagdier, vogel, paard en reptielen.

Maandelijks zijn er andere aanbiedingen te vinden op de webshop Doc en Booff. Ga gerust een kijkje nemen. 

banner doc en boof nieuw2