Samenwerkingspunten

Uiteraard werken wij door middel van het samenwerkingsverband op een aantal punten samen. Zo wordt de kennis en ervaring van elke praktijk gebundeld. Eén keer in de twee maanden komen de dierenartsen bijeen om kennis en ervaringen te delen. De bijeenkomsten worden diersoort gericht georganiseerd (gezelschapsdierenartsen en landbouwhuisdierenartsen). Hierdoor wordt het kennisniveau hoger.

Tevens worden de faciliteiten (apparatuur) binnen de praktijken gebundeld. Hierdoor kunnen patiënten doorgestuurd worden naar één van de andere praktijken. Daarnaast zijn er dierenartsen binnen ons samenwerkingsverband die meer kennis hebben op bepaalde deelgebieden van de diergeneeskunde. Ook op deze manier kunnen patiënten onderling doorverwezen worden. Echter is er inmiddels ook gezamenlijk apparatuur aangeschaft zoals de laparoscoop. Ook hierdoor kunt u doorverwezen worden naar een andere praktijk. 

Een geheel ander punt maar net zo belangrijk is het opzetten van een gezamenlijke dienstregeling. Dit houdt in dat er buiten openingstijden altijd een dierenarts voor u klaar staat ongeacht de drukte in de dienst. Mochten er twee spoedgevallen tegelijker tijd binnen komen zoals bijvoorbeeld twee keizersnedes, dan springt een dierenarts van de andere praktijken bij. Hierdoor kunnen wij optimale service verlenen en wordt u als klant altijd geholpen.

Ook het beleid van elke praktijk wordt op elkaar afgestemd. Denk hierbij aan: gezamenlijke acties opzetten, gezamenlijke website, gezamenlijke youtube, linkedin en google+ pagina, elke praktijk heeft een facebook pagina (klik op website van desbetreffende praktijk), etc. Door tevens meer te publiceren in verschillende media blijft u als klant goed op de hoogte van onze informatie en activiteiten.

Toch staat ons samenwerkingsverband niet stil. In 2015 zal het samenwerkingsverband tussen de vier praktijken verder uitgebreid en geoptimaliseerd worden. Wij houden u graag op de hoogte!

samenwerken_groot